Der var fuldt hus i Kattegatcentret, da Business Djursland og Erhverv Grenaa inviterede til Nytårskur.

Årets nytårskur blev afholdt i maritime omgivelser på Kattegatcentret i Grenaa. Deltagerne blev budt på champagne, kaffe, te og rundstykker. Efter en kort velkomst fortalte direktør Ole Svit om arbejdet i Business Djursland i det seneste år og lidt om de fokuspunkter, som ligger forude.

Herefter blev ordet givet til direktør for Kattegatcentret Karsten Bjerrum Nielsen. Han kunne fortælle, at besøgstallene efter coronakrisen igen er gode – og om det store arbejde, der lå forud for pingvinernes indtog i Grenaa.

To optimistiske borgmestre

Borgmestrene for de to Djurslandskommuner fik herefter lejlighed til at fortælle om deres ideer og visioner for erhvervslivet. Michael Stegger (A) fortalte bl.a. om sit vandrende borgmesterkontor, som altid starter med et besøg hos en virksomheder. Han nævnte også den nye erhvervsenhed, som han og Erhverv- og planudvalget forventer sig meget af. Kasper Bjerregaard (V) glædede sig over, at Skovskolen, som hører under Københavns Universitet og et nyt samarbejde mellem Det Grønne Museum og Aarhus Universitet, betyder nye vidensarbejdspladser i og omkring Auning. Erhvervsområdet ved Hessel er under hastig og synlig udvikling.

I begge borgmestrenes indlæg blev der lagt vægt på, at de har et godt samarbejde – og også sammen samarbejder med Djurslands folketingsmedlemmer Leif Lahn (A) og Jens Meilvang (LA).

Formand for Grenaa Erhverv Mette Lindhart Steffensen fik også ordet, og benyttede lejligheden til at fortælle om foreningens faste og nye arrangmenter.

Erhvervsprisen gik til Andersen Winery

Efter talerækken var det tid til at overrække Business Djurslands Erhvervspris. Erhvervsprisen tildeles en Gazellevirksomhed på Djursland efter indstilling fra medlemmerne af Business Djursland. Vibeke Tuxen kunne afsløre, at prisen i år går til Andersen Winery, som modtog en smuk vase og klapsalver fra salen. Læs mere om overrækkelsen her.

Efter prisoverrækkelsen var der tid til at hilse på venner og bekendte blandt deltageren – og mange af deltagerne benyttede også lejligheden til at smutte forbi pingvinanlægget og hilse på pingvinerne.

Tak til alle, der mødte op og var med til at gøre starten på året så festlig!