Kære modtagere af Business Djurslands nyhedsbrevet.
Året 2020 er helt friskt og næsten ubrugt, det er spændende hvad året vil bringe. Business Djursland vil ønske jer alle et rigtig godt Nytår, med tak for jeres interesse og støtte i året, der er gået. Vinteren kommer og går, men de lyse timer bliver hurtigt flere og flere, ligesom de første vintergække er på vej op. Så velkommen til et nyt erhvervsår på Djursland.
Tak for sidst til alle jer der deltog i vores Nytårskur, og stort tillykke til de 19 Gazelle virksomheder på Djursland og ikke mindst tillykke til Refurb A/S fra Hornslet med Business Djurslands Erhvervspris 2019.

Et billede, der indeholder person, mand, stående, indendørs

Automatisk genereret beskrivelse


2020 bliver et meget aktivt år, vi har allerede en masse aktiviteter klar til jer.
I dette nyhedsbrev kan i læse om nogle af arrangementerne, om et par nye medlemmer og lidt nyt fra vores samarbejdspartner i Studenterhus Aarhus.

I slutningen af det gamle år og her i starten af det nye har vi i Business Djursland bl.a. arbejdet med:


– Ansættelse af det helt rigtige personale til sekretariatet  ✔️

– Planlægning af det første halv års mange arrangementer ✔️
 
Værsgo!

Velkommen til nye medlemmer 

Business Djursland byder velkommen til 2 nye medlemsvirksomheder:

Velkommen til Nimtofte og omegns borgerforening.

Nimtofte og oplands borgerforening og Distriktsråd eller i daglig tale bare ”Nimtofte borger- og Distriktsråd”. Er en sammensmeltning af flere foreninger i Nimtofte og omegn. Den første paragraf i deres vedtægter lyder:

§ 1. Navn og hjemsted.
Foreningens navn er ”Nimtofte og oplands borgerforening og Distriktsråd” og dækker Nimtofte og opland herunder Tøstrup Skiffard og Sivested. Distriktsrådet er hjemmehørende i Nimtofte, Syddjurs Kommune. Efterfølgende er ”Nimtofte og oplands borgerforening og Distriktsråd” benævnt ved ”Foreningen”.
Se mere om foreningen og deres formål på:

www.nimtofte.dk  


Velkommen til Nordic Destination.

De er en lokal og innovativ turisme- og outdoor udvikler, rådgiver og meget mere.

Videncenter for turismeudvikling

Nordic Destination er et videnscenter og en konsulentvirksomhed med speciale i best practice indenfor turisme- og destinationsudvikling med folkelig opbakning.

Vi samler, professionaliserer og tilgængeliggør aktører og aktiviteter og øger den samlede leverancekapacitet af efterspurgte kvalitetsoplevelser for den moderne turist.

Specialister i destinationsmodning

Nordic Destination supplerer og kombinerer en erfaringsbaseret bottom-up-tilgang med praksisforskning til at udvikle best practice indenfor udvikling af turisme og til modning af destinationer.
Nordic Destination


Arrangementer


Her følger en kort beskrivelse og link til begivenheder, arrangementer og møder. Nogle er Business Djurslands arrangementer, nogle er eksterne – se  detaljer i link ved de enkelte arrangementer. Ofte er tilmelding nødvendig.


“Indefra” med Anders Agger, sammen med Lederne Kronjylland 

Torsdag d. 23. januar 2020, Boutique Hotel Langhoff & Juul.
For medlemmer af Business Djursland & Lederne Kronjylland.

Sidste tilmelding den 17. januar Se mere her


EKSTERNT ARRANGEMENT

Erhverv Grenaa, medlemsmøde også for ikke medlemmer

Den 30. januar 2020 kl. 8:00-9:30
Kulturhuset Pavillonen, Kærvej 11, 8500 Grenaa

Lokalpolitisk erhvervsdebat + oplæg med Silkeborgs borgmester Steen Vindum.

Mød de lokale partiledere for alle opstillede partier i Norddjurs Kommune. Vi giver plads til en uformel dialog med gruppediskussioner, hvor partilederne kommer rundt til jeres borde og får mulighed for at diskutere et bestemt emne med jer.

Til inspiration har vi inviteret Silkeborgs borgmester Steen Vindum til at fortælle om, hvordan de er lykkedes med at udvikle deres erhvervsklima. I seneste erhvervsklima-undersøgelse fra Dansk Industri rykkede Silkeborg op på en 8. plads, mens Norddjurs ligger nummer 87. Dette vil vi gerne lade os inspirere af, så kommunen og erhvervslivet i fællesskab kan forbedre sig.


Tilmeld jer herStena Line åbner sin nye rute mellem Grenaa og Halmstad 

Sæt et stort kryds i kalenderen lørdag den 1. februar kl. 07.30, hvor Norddjurs Kommune inviterer alle til morgen-fejring på kajkanten, Færgevej 2 på Grenaa Havn, for at markere, at Stena Line åbner sin nye rute mellem Grenaa og Halmstad ? ☕️?

Færgen skal sendes afsted med manér, og det vil den blandt andet blive med kor-og fællessang i solopgangens stråler ?❄️

Vi planlægger en festlig morgen med dansk/svensk tema. Der vil være kaffe, lunt svensk bagværk, musik, sang samt officielle taler ved borgmester Jan Petersen, transportminister Benny Engelbrecht og Tony Michaelsen, Stena Lines linjedirektør i Danmark.

Onkel Reje, en af favoritfigurerne fra DR’s Ramasjang, er også med, ligesom Stena Lines maskot, marsvinet Happy, er klar med en krammer og sjov færge-merchandise til alle børn ? ?

Onkel Reje fører an hen på Kattegatcentret senere på morgenen, hvortil der i dagens anledning er gratis adgang for dem, som har fået en billet på kajkanten, og som er i følgeskab med “Rejen” derover ?Billetterne til Kattegatcentret uddeles på kajkanten i forbindelse med morgen-arrangementet ??

Grenaa Havn og Bæredygtighedens Hus inviterer også til åbent hus på Færgevej, hvor temaet blandt andet er de mange perspektiver, den nye færgerute rummer for erhverv, turisme og kultur. Der arbejdes også på, at virksomheder, foreninger og andre lokale aktører bidrager med egne arrangementer/aktiviteter med dansk-svensk tema f.eks. rundt omkring i byen i Grenaa.

På Kattegatcentret arrangeres hajfodring, og man kan opleve en række lokale aktører ved stande.

Har du eller din virksomhed/forening eller lignende lyst til at bidrage med et arrangement eller en stand på Kattegatcentret, så kontakt vores projektleder Henrik Boldsen på hgb@norddjurs.dk.

Læs mere her: https://www.norddjurs.dk/festligf%C3%A6rgeafgang

Vi glæder os og håber, at I gør det samme ? ????Virksomhedsbesøg hos Vam A/S 27. februar kl. 15.30 til 17.30

VAM A/S inviterer Business Djurslands medlemmer på besøg i deres domicil på Limevej 5, 8963 Auning.

VAM er en moderne entreprenørvirksomhed med mere end 65 års erfaring. De udfører alle former for entreprenør- og anlægsarbejder.

Vi ser virksomheden og hører om hvad der optager VAM, her i februar 2020. Derudover bliver der tid til at stille spørgsmål og at Netværke.

Tilmelding via www.businessdjursland.dk eller på følgende link: Flexbillet.


Årsmøde for erhvervslivet i Norddjurs

Erhvervs– og arbejdsmarkedsudvalget inviterer erhvervslivet, virksomheder, uddannelsesinstitutioner og interessenter på arbejdsmarkedsområdet til årsmøde. Årsmødet har fokus på branding, de gode historier og hvordan vi sammen løfter områdets image ??Erhvervs-og arbejdsmarkedsudvalget inviterer til årsmøde den 3. marts 2020. Sæt allerede nu kryds i kalenderen, læs mere herunder og tilmeld til dig til eva@norddjurs.dk senest den 27. februar. Hent invitationen som pdfBusiness Djurslands Generalforsamling

Onsdag den 25. marts 2020 holder vi vores årlige generalforsamling, sæt kryds i kalenderen og følg med på hjemmesiden. Invitationen kommer også snart i et nyhedsbrev.

NYT FRA SAMARBEJDSPARTNERE OG ANDRE NYHEDER

Studenterhus Aarhus: “Gi’r I frokost? Workin’ Danish starter op for anden gang.”

Kære erhvervsmedlem,

Vi leder endnu engang efter virksomheder, der vil være med til at hjælpe internationale studerende ind på det danske arbejdsmarked – ved at øve deres dansk-kompetencer. Skal din virksomhed være med? ?

Du skal ikke ansætte dem. Du skal tale dansk med dem i frokostpausen på arbejdet, så de bliver klædt bedre på, inden de er færdige med studierne og skal finde deres første job i Danmark.

Frokostmøderne er en del af et sprogkursusforløb ”Workin’ Danish”, som vi nu afholder for anden gang, hvor deltagerne lærer dansk med fokus på arbejdsforberedende emner. Vi laver det sammen med FO Aarhus, og sammen tilbyder vi forløbet til internationale studerende, der snart er færdige med deres uddannelse i Danmark. Til danskundervisningen kommer de bl.a. til at tale om emner som Myter og virkelighed om job i DK, Arbejdsmarkedets opbygning i DK, Arbejdspladskultur, Ansøgninger, Frokostpausen, Sociale netværk osv. 

De starter op i uge 8, 2020, og tilmeldingsfristen er d. 10/2 til Liv, hvis du eller en kollega vil være med.

Kind regards/Med venlig hilsen, 

Liv Kappel, Erhvervskoordinator

Studenterhus Aarhus, Nordre Ringgade 3, 8000 Aarhus C

T: 86183021, M: 40124556, 
Mail: liv@studenterhusaarhus.dk, Web: www.studenterhusaarhus.dk


Ingen kan alt, men alle kan noget, og sammen kan vi det hele!

Er du ikke allerede medlem, kan du ved at klikke på knappen se dine medlemsfordele i Business Djursland, og hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen i Business Djursland.

Kontingentsatser og indmeldelsesformular

Godt Nytår Mange hilsner Business Djurslands