Mange kreative iværksættere ser sig selv som kunstnere frem for købmænd. Men skal forretningen være bæredygtig, er det ofte en kæmpe hjælp at finde sin indre købmand frem.

Ovation en særlig tilrettelagt kompetenceudvikling for dig, der er professionel kunstner eller kreativ iværksætter. Du behøver ikke drive egen virksomhed endnu. Men du skal have både lyst og mod til at udvikle dig og din forretning.

Som deltager på udviklingsprogrammet Ovation sætter vi lys på dine kompetencer og forretning og hjælper dig med at lægge en plan, så din forretning bliver bæredygtig. Og lige nu har vi få ledige pladser!

”Min motivation er muligheden for at blive meget mere struktureret og klar i min forretning.
Jeg har brugt meget tid på at klarlægge og udtænke den kreative del, men har ikke været så skarp på købmandsdelen.
Begge dele skal hænge sammen for at det bliver en økonomisk bæredygtig forretning.”
Maria Stougaard, tidligere deltager på Ovation


Lille egenbetaling

Da programmet støttes af nogle fantastiske fonde og partnere, er der en lille egenbetaling på programmet på 1000 kr. og lige nu, har vi en håndfuld ledige pladser som du kan søge, bare du gør det inden d. 29/1 2023. Ovation er et udviklingsprogram skræddersyet til dig, der vil udvikle en økonomisk bæredygtig virksomhed med afsæt i dine kunstneriske, kulturelle eller kreative evner. 


Intensivt forløb og fagfæller

Programmet består indledningsvist af en introduktionsdag på Slagteriet. Her lærer vi hinanden, programmet, metodikken, arbejdsværktøjet at kende.  

Derefter starter et intensivt fire ugers kompetenceforløb á 11 online workshops, faciliteret af en erfaren forretningsudvikler. Du indgår på et mindre hold med andre kunstnere og kreative iværksættere, og får du blandt andet hjælp til at strukturere din forretningsidé, teste dine ideer af og skabe konkrete målsætninger for din virksomhed eller dit projekt. Programmet starter 22/2 2023.

Mentorordning og netværksarrangementer
Efter endt kompetenceforløb bliver du matchet med en mentor, som følger din udvikling og sparrer med dig i op til 25 uger. Derudover vil du blive inviteret til en række netværksarrangementer, under og efter forløbet, hvor du udover faglige indspark får mulighed for at møde deltagere fra de andre Ovation-hold.

Læs mere og ansøg om en plads på Ovation her: www.ovation.dk

”Jeg kender simpelthen ikke nogen, der har sin egen kunstneriske virksomhed,
så der er ikke nogen, jeg kan sparre med overhovedet. Derfor var det guld at få en mentor, der kender den verden,
og som jeg kan sparre med over en længere periode.”
Jeanette Hartman Sloth, tidligere deltager på Ovation

Bag Ovation står Slagteriet S/I og Entreprenerdy, i partnerskab med en bred skare af kultur- og erhvervsfremmeaktører i Region Midtjylland: ART HACK, Kulturaftalen / Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland, Hedensted Erhverv, ErhvervRanders, Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, UdviklingOdder, Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande, Business Djursland, ErhvervSkanderborg, ErhvervsForumHolstebro

Ovation er støttet af: Færchfonden, Den Jyske Kunstfond og RegionMidt