Vækstfonden er statens finansieringsfond, der bl.a. har til formål at skabe vækst og arbejdspladser i hele Danmark – herunder også Djursland.

Ved at stille risikovillig kapital til rådighed, og igennem et tæt og langsigtet samarbejde med banker, pensionskasser, private investorer og fonde fra ind- og udland, udvælger og udvikler vi de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af. Nu også sammen med Business Djursland.

Det giver Vækstfonden ikke blot et netværk, men et rodnet af samarbejdspartnere, der forgrener sig i lokalområderne. Et rodnet, der suger næring til sig fra alle mulige brancher og sektorer, som kommer virksomhederne og det danske samfund til gode.

Vækstfonden yder lån og garantier direkte til små- og mellemstore virksomheder og hjælper med fornuftige vækstplaner og kautionerer for virksomhedernes lån, garantier og kreditter i fx banken. På den måde kan virksomhederne og iværksætterne få adgang til risikovillig lånefinansiering, som de ikke ellers ville kunne opnå. Det er ofte Vækstfonden, der træder til, når markedet tøver.

Vækstfondens kontor i Randers beskæftiger i dag godt 20 dedikerede medarbejdere, som alle ønsker at skabe vækst og arbejdspladser i hele Midt- og Nordjylland.

Vækstfondens mål er at bidrage med kapital, netværk og sparring lige der, hvor din virksomhed er. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dine vækstplaner.

Du er altid velkommen til at kontakte:
Erhvervskundechef Poul Erik Nielsen tlf. 61554207
Porteføljekundechef Jesper Rasmussen tlf. 42742010. 

Læs mere om Vækstfonden her