Skal I have en praktikant til efteråret eller er I interesserede i at lave et opgavesamarbejde med en studerende inden for IT eller Humaniora?

Så har I mulighed for at deltage i Pdag eller Arts CompanyDating på Aarhus Universitet. Det foregår alt sammen virtuelt i år. Herunder kan I læse mere og tilmelde jer.

Virtuel Praktik- og projektdag med it-uddannelserne på Katrinebjerg d. 12. marts 2021 kl. 12.15-15.00

Praktik- og projektdag (Pdag) afholdes af Digital Design, Informationsvidenskab og Ingeniøruddannelserne på Aarhus Universitet. Eventen er gratis og giver jer mulighed for at få et match med en studerende, som specifikt søger praktik-, speciale- og projektsamarbejde.

Frist for tilmelding er mandag d. 15. februar kl. 12.00.

Se mere og tilmeld jer via links herunder:

Praktik- og projektdag for diplomingeniører i Elektrisk energiteknologi, Elektronik og Softwareteknologi

Praktik- og projektdag for: Digital design & Informationsvidenskab

Virtuel Arts CompanyDating, man-tors. uge 8 kl. 15.15-17.00

Ved Arts CompanyDating kan din virksomhed møde studerende fra alle uddannelser på Arts. Det kan bl.a. være Antropologi, Historie, Interkulturelle Studier, Lingvistik, Oplevelsesøkonomi, Retorik, Uddannelsesvidenskab, Spansk, Tysk, Medievidenskab, Erhvervsprog og International erhvervskommunikation mf. 

Her kan I komme i kontakt med jeres kommende praktikant, projektmedarbejder, studenter- eller fuldtidsmedarbejder. I kan præsentere jeres virksomhed og få en snak om, hvordan I bruger humanister – og måske møder I en studerende med en god idé, der kan give nye perspektiver og skabe udvikling i jeres organisation.

I år afvikles Arts CompanyDating online via Zoom mandag-torsdag i uge 8, hver dag kl. 15.15-17.00.

Der er pt stadig tre ledige pladser tilbage, så skynd dig ind og tilmeld jer via linket her