Julebrev med de sidste nyheder, arrangementer og up dates fra 2019

Nytåret venter lige om hjørnet og vi i Business Djursland vil gerne benytte lejligheden til at sende jer årets sidste nyhedsbrev. Det har været et spændende og hektisk år i Business Djursland. Det sidste nye er, at Business Djursland bød ind på Norddjurs Kommunes erhvervsservice over de næste tre år, men det blev desværre ikke os, som løb med opgaven. Den gik i stedet til Erhvervshus Midtjylland. Nærmere følger i det nye år.

Vi har masser af spændende tiltag på bedding for 2020. I dette julebrev kan der læses om: Årets første arrangementer: Nytårskur, Anders Agger kommer til Business Djursland og Lederne Kronjyllands fællesarrangement i januar. Der kan også læses om at Syddjurs og Norddjurs Kommuner fik ophævet strandbeskyttelsen i hver én havn samt en opfordring til, at det en god ide at huske cvr nr på firmabilerne og helt til sidst formidler vi et spændende seminar om: NORDEN – et stort nærmarked for ekspansion, for dig der ønsker at handle (mere) med dem på den anden side af Kattegat.

Glædelig Jul og på gensyn i 2020.

I november og december har vi i Business Djursland bl.a. arbejdet med at:

Afviklet Made By Djursland 2019 og 2 medlemsarrangementer ✔️
Planlægge 4 arrangementer til 1. kvartal 2020 ✔️
Afgivet bud på Erhvervsservice i Norddjurs✔️

Velkommen til nye medlemmer

Business Djursland byder velkommen til 3 nye medlemsvirksomheder og ser frem til samarbejdet:


Aktiv Sport Aps

Aktiv Sport Aps, ved direktør Søren Ibsen. Aktiv Sport ApS holder til på Knebel Bygade 38. 8420 Knebel.
Aktiv Sport er en spændende virksomhed der bl.a. består af: Aktivsport-Terapi læs mere her her, Aktiv Interaktiv læs mere her: og af Aktiv Sport ApS der har et meget stort udvalg af produkter til sport og leg (mere end 13.000) til klubber, skoler, institutioner, firmaer, private m.fl. Produkterne sælges via egen internetbutik. Læs mere om Aktiv Sport eller besøg deres internetbutik her.
Ud over at sælge produkter til sport, leg og terapi er virksomheden også med til at udvikle produkteri samarbejde med blandt andet Aarhus kommune.

Velkommen til Aktiv Sport ApS


Wicotec Kirkebjerg A/S

Wicotec Kirkebjerg A/S er en af Danmarks førende teknik- & anlægsentreprenører. De beskæftiger ca. 1.200 medarbejdere fra afdelinger over hele landet. De er en virksomhed der byder ind på store og små opgaver inden for komplekse tekniske entrepriser i moderne byggeri, samt yder service ved kunder som ønske en totalteknik samarbejdspartner med kompetencer inden for alle de tekniske fag.

WK løser krævende teknikentrepriser hvor opgaven løses med inddragelse af mange forskellige tekniske og faglige kompetencer. Deres kunderne er bl.a. statslige og kommunale virksomheder, hospitaler, kraft/varmeværker, forsyningsselskaber, medicinalindustrien, fødevareindustrien, kemisk og petrokemisk industri, bryggerier samt boligselskaber. Læs mere om Wicotec Kirkebjerg https://wk.dk/ eller kontakt vores serviceafdeling på 46903464.

Vi byder Wicotec Kirkebjerg Velkommen i Business Djursland.


Ulla Bruun, Din Krop i Fokus

Velkommen også til Ulla Bruun, der er indehaver af Din Krop i Fokus, beliggende i Tirstrup. Ulla 
er RAB registreret Massageterapeut, Kropsterapeut, Læge exam. Fysiurgisk massør, og Coach.
Hun skriver om sig selv og sin virksomheder:
Ud over almindelig massage er jeg også uddannet til at arbejde med: Bindevævsmassage, Triggerpunkter, Cupping, Lymfedrænage og Dorns teknikker. Massage til Kræftramte, stressramte, ældre, børn, gravide. Massage af personer med vanskeligheder i forhold til berøring. Af mindre kendte teknikker er jeg også Bambusmassør og arbejder engang imellem med klangmassage.
Du kan læse mere om mig og mine behandlinger på www.dinkropifokus.dk
Jeg glæder mig til fremtidigt samarbejde med Business Djursland og alle i netværket


Kommende arrangementer

nytårskur

Nytårskur 2020.

Nytårskur 2020. Fredag den 10. januar 2020 kl 14 – 16. På Sølballegaard Elbjergvej 13, 8420 Knebel. Business Djursland inviterer medlemmer og samarbejdspartnere til nytårskur. Se mere og tilmeld dig her: https://www.businessdjursland.dk/arrangementer/


Anders Agger Indefra 

Sammen står vi stærkere, inviterer til “INDEFRA” – et tv-foredrag v / Anders Agger Torsdag d. 23. januar 2020, Boutique Hotel Langhoff & Juul. For medlemmer af Business Djursland & Lederne Kronjylland. Se mere og tilmeld dig her: https://www.businessdjursland.dk/arrangementer/


Virksomhedsbesøg hos VAM A/S

Den 27. februar kl 15.30 besøger vi VAM A/S, Limevej 5, 8963 Auning. Vi ser virksomheden, høre om VAM der er en moderne entreprenørvirksomhed med mere end 65 års erfaring. De udfører alle former for entreprenør- og anlægsarbejder. De vil fortælle om deres virksomhed, derudover bliver der tid til at stille spørgsmål og at Netværke. Invitation og tilmelding kommer snart i din in-bakke og på hjemmesiden.

Nyheder fra og til erhvervslivet på Djursland

I denne rubrik samler vi lidt op på hvad der sker på Djursland, særligt hos vores medlemsvirksomheder. Sæt gerne kontakt@businessdjursland.dk på jeres pressekontaktmailliste, eller send os en mail om det der sker i jeres virksomhed. Vi lover ikke at jeres nyhed kommer med her, men vi plukker det ud, vi finder kan have en bredere interesse.


Kvadrat fra Ebeltoft er kåret til Danmarks bedste vækstskaber

Kvadrat A/S er kåret som dette års EY Entrepreneur Of The Year i Danmark. I et felt på seks stærke regionale vindere var det Kvadrat der løb med sejren. Kvadrat er Europas førende leverandør af teknologisk nyskabende og moderne kvalitetstekstiler og de leverer til arkitekter, designere og private over hele verden. Sejren betyder at de nu skal repræsentere Danmark ved EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco i 2020, 50 lande dyster om den flotte title. se evt mere her: EY.com. Anders Byriel er i øvrigt en af talerne ved vores Nytårskur den 10. januar 2020.

Vi ønsker stort tillykke, og krydser fingre når turen går til Monaco.


Havne og strandbeskyttelse

De to Kommuner på Djursland havde tilsammen søgt om ophævelse af strandbeskyttelsen ved 5 havne. I alt 47 kommuner havde søgt om ophævelse af strandbeskyttelsen ved 166 lokaliteter. Nu har miljøminister Lea Wermelin (S) truffet en afgørelse og ophævet beskyttelsen helt eller delvist ved i alt 111 havne.

Lea Wermelin udtaler: Jeg ser ingen grund til at stå i vejen for udvikling på mindre arealer, som eksempelvis ligger indeklemt mellem en havn og en by, og hvor det ikke går ud over naturværdier. Nu kan kommunerne bedre skabe mere levende havnemiljøer med flere tilbud til turister og muligheder for erhvervslivet, se hele pressemeddelelse her.

Bønnerup Havn og Syddjurs Ebeltoft Skudehavn fik ophævet strandbeskyttelsen. og Grenaa Lystbådehavn  fik delvist ophævet strandbeskyttelsen og afslag fik Syddjurs på Ebeltoft Færgehavn og Strandengen, Ebeltoft.

CVR-nummer på Firmabilen

Husk nu cvr-nummer og virksomhedens navn på siden af jeres varebiler.

Motorstyrelsen lancerer nu en målrettet vejledningsindsats, efter en række kontroller har vist, at mange virksomheder glemmer netop dette.
Alle varebiler på gule plader og med en tilladt totalvægt under fire tons skal have synligt cvr-nummer og virksomhedsnavn på bilen. Der er desuden en række krav om fx placering, bogstavstørrelse, kontrastfarve m.m., som oplysningerne på bilen skal leve op til. Virksomhederne kan læse mere om reglerne og kravene til de påførte oplysninger i Motorstyrelsens brugervejledning eller kontakte Motorstyrelsen på 72 22 15 00, hvis de er i tvivl om reglerne, Her.

NORDEN – et stort nærmarked for ekspansion

Norden som marked

Få indblik i mulighederne i B2C markedet i Norden, 2 dags seminar på havnen i Grenå. 23. marts og 30 april. Udbydes af Norddjurs Kommune i samarbejde med Erhvervshus Midtjylland og Region Midtjylland. Link til her: https://www.businessdjursland.dk/arrangementer/eksternt-arr-norden-som-marked/

Business Djurslands sekretariat

Dorthe Lyk stoppede den 1. december 2019, da timetallet var lidt svært at kombinere med et fuldtidsstudie. Hun varetager dog visse sekretariatsfunktioner indtil den nye medarbejder er på plads.
Dorthe vil gerne sige tak for tiden i Business Djursland og opfordre Djurslands Erhvervsliv til at stå sammen om at udvikle og styrke en fælles forening – Vi kan bare meget mere sammen.


Det var alt for denne gang. Vi i bestyrelsen og på sekretariatet, vil gerne ønske alle vores medlemmer, samarbejdspartnere og hele Djursland en glædelig jul og et godt og lykkebringende Nytår.

Ingen kan alt, men alle kan noget, og sammen kan vi det hele!

Er du ikke allerede medlem, kan du ved at klikke på knappen se dine medlemsfordele i Business Djursland, og hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Og ikke mindst hvad du kan gøre for Djurslands Erhvervsliv ved at melde dig ind.


Vi ser frem til at kunne byde alle Djurslands erhverv velkommen i Business Djursland.

Se kontingentsatser og meld dig ind her