Business Djursland inviterer iværksættere og erhvervsliv til Iværksætterkur 2022

Er du iværksætter eller tænker du på at blive det? Driver du virksomhed? Er du interesseret i erhvervsudvikling og innovation? Så er du velkommen til Iværksætterkur 2022.

Iværksætteriet på Djursland blomstrer, og Business Djursland ønsker at sætte fokus på de gode historier og hylde de iværksættere, der innoverer og er med til at skabe ny vækst på Djursland.

Mød bl.a. de to søstre, Astrid Søgaard og Malene Søgaard fra Pure Dansk, som er ottende generation på en gård på Djursland.Astrid og Malene sælger danskproducerede økologiske bælgfrugter dyrket i samarbejde med danske landmænd. De stiftede virksomheden i 2020, og her i 2022 landede de en aftale om levering til Irmas 68 butikker. I år forventer de at firdoble produktionen af hestebønner, Ingrid ærter og Anicie linser. Pure Dansk er altså kommet rigtig godt fra start, og til Iværksætterkuren deler de deres opture – såvel som nedture – med os.

Tid
Torsdag d. 25. august 2022, 13-16

Sted
Kom-Bi, Nyvej 3, 8543 Hornslet

Program
Velkomst
Oplæg ved iværksættere Astrid Søgaard og Malene Søgaard, Pure Dansk 
Oplæg ved iværksætter, mentor og business angel Mads H. Dalsgaard.
Syddjurs’ og Norddjurs’ Erhvervsudvalg hylder iværksætteriet på Djursland
Oplæg ved Niels Bech Laursen, Erhvervshus Midtjylland

Netværk og mulighed for sparring med fagfolk (advokat, revisor, bankrådgiver, forretningsudvikler, forsikringskonsulent) på netop din virksomhedsudfordringer

Forplejning
Der vil være popcorn og cola i biografsalen under oplæggene. Der serveres kaffe/te og kage til netværksdelen.

Link til tilmelding