Business Djurslands infrastrukturgruppe havde onsdag d. 25. maj igen fornøjelsen af at byde velkommen til de to borgmestre fra Nord- & Syddjurs Kommune.

På mødet blev der talt om konkrete tiltag og handlinger, som skal skabe større årvågenhed på, hvad infrastruktur betyder for Djursland som helhed.

Krigen i Ukraine og dens følger blev nævnt som en mulig hæmsko for, om vi kan lykkes med at få tilbageløbsmidler eller allerede afsatte midler i spil før tid.

MEN alle nikkede også til at vi skal holde kadencen og blive ved med at gøre opmærksom på vores synspunkter. Det vurderes at pulsen i gruppen er altafgørende for at Djursland kan stå forrest i køen, når usikkerheden igen har lagt sig.

Business Djursland blev af Kommunerne rost for at stå stærkt som erhvervslivets stemme, men der blev også nævnt vigtigheden af at få aktører med fra Aarhus og Randers-regionen, som også vinder med en bedre infrastruktur på Djursland.

På mødet blev der ligeledes talt om at Business Djursland senere i år ønsker at afholde en markant konference omkring infrastruktur. Konferencen skal kaste lys over, hvad bedre infrastruktur kan gøre for området igennem databaseret viden og konkrete cases fra virksomhederne. Konferencen vil blive afsluttet med en spændende paneldebat, hvor vigtige parter vil deltage og komme til orde.

Mødet med de to borgmestre blev holdt i flotte rammer hos Aarhus Airport A/S, som er i en spændende udvikling med Brian Worm som CEO.

Repræsentanter fra Norddjurs Kommune:
Kasper Bjerregaard, Christian Bertelsen & Lene Helbo Bachmann

Repræsentanter fra Syddjurs Kommune:
Michael Stegger Jensen, Rasmus Møller & Poul Møller