Mangler du hænder i din virksomhed? Er du mest interesseret i at finde en ny medarbejder, som kan en hel masse selv? Måske kan du finde den rigtige medarbejder i Senior Erhverv Aarhus.

Senior Erhverv Aarhus er et af 22 lokale netværk af jobsøgende 50+’er, der har til formål at hjælpe medlemmerne i job. Senior Erhverv Aarhus dækker Aarhus, Skanderborg, Syddjurs og Odder kommuner.

seniorerhverv-aarhus.dk kan virksomheder søge direkte i CV-databasen og sende mail afsted til potentielle medarbejdere. Der kan søges indenfor forskellige kategorier. Samme sted er der mulighed for at se profiler på jobsøgende sorteret efter faggruppe og hjemkommune.

Hvis du ikke finder lige den medarbejder, som du har brug for, så kan du lave et jobopslag, som Senior Erhverv Aarhus sender ud til medlemmer, som kan søge jobbet,hvis det passer til deres profil.

Der findes 22 lokale netværk over hele landet af jobsøgende 50+’er. Netværkerne har til formål at hjælpe medlemmerne i job. Senior Erhverv er støttet af Styrelsen for arbejdsmarked og rekruttering.

Find medarbejder