HSM Industri A/S modtager Made by Djursland-prisen 2022.

I forbindelse med Made By Djursland, som fandt sted d. 9. november blev Made by Djursland-prisen 2022 uddelt. Prisen blev givet til HSM Industri A/S i Grenaa, repræsenteret ved Værkstedschef, Kaj Sørensen.

Virksomheden er grundlagt i 1975 af Esben Møller, der fortsat i dag er direktør. Beliggende i Grenaa og beskæftiger ca. 150 medarbejdere direkte, men har også indirekte stor betydning for en række andre virksomheder i Grenaa. HSM er primært ordreproducerende indenfor komplekse stålkonstruktioner, hvor de er i stand til at påtage sig totalopgaven, lige fra design- og konstruktionsfasen til produktions- og montagefasen. Hertil kommer at de også varetage Industriservice hos en lang række store virksomheder i Danmark.

Prisen gives til HSM fordi:

  • Deres konstante arbejde for at ansætte og fastholde smedelærlinge – 17 stk. i dag
  • Deres villighed og evne til at tage lærlinge, der har været udfordret socialt eller bogligt, hvor især Kaj har en enestående evne til at håndterer denne opgave
  • Deres åbenhed og aktive deltagelse med skoler, institutioner, UU og Jobcenteret.
  • At de har fået skabt en utrolig stærk virksomhedskultur, hvor der er plads til forskellighed, og hvor der gives plads til udfoldelse og udvikling til den enkelte medarbejde.

HSM logoet bæres af alle med stolthed!

I forbindelse med prisoverrækkelsen takkede formand for Business Djursland Vibeke Tuxen i sin tale Kaj Sørensen for hans enorme indsats. Den har ikke kun betydning for HSM, men for alle der gerne vil fremme unges lyst til at tage en erhvervsuddannelse.

Prisen er sponsoreret af Djursland Bank, som er repræsenteret ved Kundechef, Jeppe D. Friis.

Atter en gang: Stort tillykke til HMS Industri A/S

Læs presseomtale om prisoverrækkelsen i Lokalavisen Norddjurs

Kriterier for tildeling af MBD prisen:

  • Prisen går til en virksomhed/organisation beliggende på Djursland
  • Prisen går til en virksomhed, der har gennemført nogle ekstraordinære udviklingstiltag, og på den måde været med til at markere et innovativt erhvervsliv på Djursland
  • Prisen tildeles også en virksomhed, der repræsenterer årets valgte tema