Kom med på besøg hos to spændende og innovative produktionsvirksomheder i Hornslet d. 4. oktober.

Vi gentager sidste års succeser fra Ebeltoft og Grenaa med endnu en Walk & Talk – denne gang i Hornslet. Under arrangementet kommer vi på to virksomhedsbesøg hos lokale virksomheder, og der vil være god tid til netværk med de øvrige deltagere.

VARO Specialmaskiner A/S

Siden 1935 har VARO udviklet og fremstillet avanceret automationsudstyr til bl.a. life science, fødevarebranchen, industrien og udstyr til håndtering af rullevarer i valsebårne processer. Virksomheden beskæftiger omkring 90 medarbejdere og er drevet af teknologi, innovation og godt håndværk med kunden i centrum. VARO arbejder aktivt med at styrke og genetablere biodiversiteten på deres 5000 m2 friarealer, etablere solceller til at mindske energiforbruget samt at udvikle miljøvenlige emballage produkter. Derudover bidrager virksomheden med et stort engagement i lokalområdets udvikling.

Jysk Handi

Jysk Handi innoverer inden for specialproducerede hverdagshjælpemidler, der understøtter en lang række brugergrupper med særlige behov med at forbedre deres egen hverdag. Virksomheden er kendt for sine ”Georg Gearløsløsninger”, der supplerer eksisterende hjælpemidler på markedet, med det fokus at de tekniske løsninger bliver lettere for brugeren at håndtere i sin hverdag – uanset fysiske forudsætninger og teknisk interesse. I Jysk Handis produktkatalog findes bl.a. individtilpassede senge til børn og voksne, samt kommunikationshjælpemidler udviklet til folk uden verbalt sprog.

Program

  • Præsentationsrunde
  • Virksomhedsbesøg hos Varo
  • Virksomhedsbesøg hos Jysk Handi
  • Netværk

Forplejning

Der vil være kaffe/te og lidt godt til ganen efter virksomhedsbesøget.

Tilmelding senest d. 3. oktober her