Møde med “Code of Care” på Sostrup Slot d. 8. juni

Code of Care er en nonprofit organisation, som inspirerer til, informerer om og skaber innovation inden for virksomhedernes sociale ansvar.

Baggrunden er, at der er mere end 500.000 mennesker i Danmark står udenfor arbejdsmarkedet af fysiske eller psykiske årsager. Code of Care arbejder med at skabe forbindelse mellem virksomheder og mennesker, der ikke kan arbejde fuld tid. Vi har brug for hænderne, men der skal også være plads til alle dem, der ønsker at være aktiv på arbejdsmarkedet. Et småjob kan svinge fra 3-4 timer om ugen til 3-4 timer om dagen.

Business Djursland er ambassadør for “Code of Care”. Ole Svit og Vibeke Tuxen deltog i mødet for Business Djursland.

Tirsdag d. 8. juni afholdt Code of Care et inspirationsmøde på Sostrup Slot, hvor der var omkring 40 deltagere. Omkring 30 virksomheder var repræsenteret. Dagsordenen omfattende bla.

  • Why: Hvorfor skal jeg tage et socialt ansvar i min virksomhed? (what’s in it for me)
  • How. Hvad kræver det at tage et socialt ansvar? – og spot et job i din virksomhed. Hvad er et småjob? Og hvilke småjob kan du se i din virksomhed? Konkret operationelt – spot et job-cirklen!
  • Den gode historie fra en virksomhed og en ansat
  • Fire ledige fortæller om deres drøm om job.
  • Jobcentertilbud og fakta om ledighed. Debat: Hvad har I brug for hjælp til i jeres virksomheder? Hvordan kan vi være proaktive som JobCenter?

Dagen resulterede i, at der blev identificeret flere småjobs i virksomheder, som nu får hjælp til at finde de rigtige medarbejdere!

Næste gang “Code of Care” har et arrangement på Djursland er d. 5. oktober – igen på Sostrup Slot., og her vil Steffen Brandt stå for underholdningen.

Læs mere om Code of Care her