Business Djursland kan se tilbage på et spændende år i vores erhvervsforening og frem mod et nyt!

Vi ønsker alle vores medlemmer og samarbejdspartnere et rigtig godt nytår. Her på dørtrinnet til 2023, har vi kigget lidt tilbage på det gamle år, hvor Business Djursland atter har haft et meget travlt foreningsår.

Vores forening tæller nu 385 virksomheder fordelt mellem Norddjurs og Syddjurs kommuner med en lille overvægt til Syddjurs Kommune. Vores nyhedsbrev, som sendes ud ca. hver tredje uge har mere end 650 abonnenter.

Vi har inviteret indenfor ikke færre end 70 gange i løbet af 2022. Dette tal dækker både over enkeltstående arrangementer og førløb med flere mødedage. Ialt har 740 deltagere tjekket ind hos os – og her dækker tallet naturligvis over flere gengangere. Vi håber, at se jer igen i dette år, og så håber vi, at nogle af jer, der ikke har haft tid til at deltage får lyst til at møde op en gang eller to. Vi glæder os til at se jer (igen).

2022 har budt på hele tre kompetencegivende uddannelsesforløb; Grundlæggende Bestyrelsesansvar, Oplevelsesøkonomi og Ledelse i praksis. Her har 36 deltagere fået udvidet deres CV. Tillykke!

Business Djursland driver ni erhvervsnetværk, som i 2022 afholdt 26 netværksmøder fordelt over hele Djursland. Der blev afholdt 11 arrangementer målrettet iværksættere.

Samarbejde

2022 bød på etablering af samarbejdet med Vækstfonden og Teknologisk Institut. Samarbejdet med Erhvervshus Midtjylland og erhvervskonsulenterne i Nord- og Syddjurs kommuner blev intensiveret.

Arbejdskraft

Business Djursland har afholdt to arrangementer under overskriften “Fra student til faglært” på Syddjurs Gymnasium og Grenaa Gymnasium. Der var ligeledes fokus på fremtidens arbejdskraft på “Made By Djursland-konferencen”.

Innovation

Årets “Made by Djursland-konference” handlede i år om innovation og automatisering. Her var 75 deltagere samlet, og arrangementet fik også besøg af TV2 Østjylland.

Årets nytårskur 2023

Første gang vi mødes i dette nye år er d. 26. januar, hvor vi inviterer til Nytårskur på Kattegatcentret. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her

2022 i tal hos Business Djursland