Efteråret byder på flere muligheder for skræddersyet kompetencegivende efteruddannelse.

Business Djursland har i samarbejde med Erhvervsakademi Dania hele to kompetencegivende uddannelsesmuligheder på programmet i efteråret.

Bestyrelsesuddannelsen: Grundlæggende bestyrelsesansvar

Uddannelsen afvikles over fire kursusdage i september, oktober og november med afsluttende eksamen d. 1. december. Kursusdagene afvikles i flotte lokaler hos Fregatten Jylland i Ebeltoft. Der er enkelte ledige pladser. Efter endt uddannelse tilbydes deltagerne optagelse i Business Djurslands bestyrelsesnetværk, som mødes fire gange årligt.

Grundlæggende bestyrelsesansvar er et valgfag på ”Akademiuddannelsen i Ledelse” og giver 5 ECTS point. Akademiuddannelsen i Ledelse er en praksisnær videregående efteruddannelse, hvor indholdet er tilpasset erhvervslivets krav. Her bliver teorien bundet op på deltagernes virkelighed, hvilket gør, at den nye viden umiddelbart kan tages med hjem og bruges med det samme. Der vil være indlæg og dialog om bestyrelsesarbejde. Forløbet afsluttes med en mundtlig eksamen, der tager udgangspunkt i en erhvervscase, som du har udarbejdet.

Læs mere om uddannelsens indhold her

Serviceuddannelsen: Værtsskab med service ingen glemmer

Kurset udbydes også i samarbejde med Nationalpark Mols Bjerge, og afvikles over fire kursusdage i september og oktober med afsluttende eksamen i oktober (inden efterårsferien). De fire kursusdage afvikle fire forskellige steder på Djursland. Kurset et målrettet ejere og ledere, som har ansvar for personale med gæstekontakt

Vores gæster og turister på Djursland skal forkæles og opleve at de er velkommen. På dette forløb lærer du, hvordan et værtskab kan opbygges og understøtte den gode og unikke oplevelse på Djursland. Dette fag er et fagmodul på “Akademiuddannelse i service og oplevelser”. Faget er en tilrettet udgave af faget “Service, oplevelser og værtskab”, som giver 5 ECTS. Uddannelsen er en praksisnær videregående efteruddannelse, hvor indholdet er tilpasset erhvervslivets krav.

Faget udbydes gratis, da det indgår i projektet ”opkvalificering af medarbejdere inden for oplevelsesindustrien” som følge af Covid-19 krisen. Der kan derudover søges SVU (statens voksenuddannelsesstøtte) svarende til kr. 2.676 pr. uge. Du vælger selv om du vil møde op eller deltage online hjemmefra.

Læs mere om kurset her