Genbrugsbyggemarked på Grenaa Sydhavn søger lokale håndværkervirksomheder til samarbejde.


Er du håndværker og har genbrugs- eller overskudsmaterialer som din virksomhed gerne vil sælge? Så søger vi dig til denne sæsons Genbrugsbyggemarked.

Sidste år den 29. maj slog Genbrugsbyggemarkedet portene op for første gang. Hver fredag kunne ”gør-det-selv-folket” på Djursland fylde traileren med spændende genbrugsmaterialer til gavn for pengepungen og miljøet – et koncept, der viste sig at blive en kæmpe succes.

Søger håndværkervirksomheder i og omkring Djursland

Liv på Sydhavnen har gentænkt konceptet, så lokale håndværkervirksomheder i og omkring Djursland nu inviteres til at levere materialer. Målet er, at kunne tilbyde et bredt udvalg af genbrugs- eller overskudsmaterialer lige fra vinduer med en fejlfarve, overskudslægter, brugte håndvaske – alt du vil kun finde på et almindeligt byggemarked.

Bliv leverandør

At blive leverandør til Genbrugsbyggemarkedet er nemt. Kontakt Projektmedarbejder Tina Kruse, som vil orientere dig om vilkår for samarbejdet og sende en kontrakt.

Genbrugsbyggemarkedet kommer til at have åbent hver fredag kl. 14.00 – 16.30 hen over sommersæsonen. Der er endnu ikke fastsat en åbningsdato for Genbrugsbyggemarkedet. Byggemarkedet vil ligesom i 2020 løbende tilpasse sig de gældende vilkår for covid-19.

Se Handel Grenaas video fra Genbrugsbyggemarked https://bit.ly/2MU39DY