Bliv inspireret af virksomheder, der arbejder aktivt med bæredygtighed.

Simply Sustain inviterer dig til gratis gå hjem-møde om Bæredygtighed!

I en tid med stigende bekymring for miljøet og samfundet, er Bæredygtighed et begreb som er uundgåeligt, men hvad dækker det egentlig over? Og hvordan kan et fokus på Bæredygtighed hjælpe både verden – og din virksomhed samtidigt?

Vi inviterer dig til et gå hjem-møde om Bæredygtighed.

På gå hjem-mødet vil Simone Sæderup Nielsen, partner og medstifter af Simply Sustain, introducere dig til bæredygtighedens koncepter og praksis. På mødet vil du blive præsenteret for emner som den 3-dobbelte bundlinje og ESG (miljø, samfund og governance), og få indblik i hvordan bæredygtighed kan interegreres i vores daglige aktiviterer.

Herudover vil Søren Christian Madsen, partner hos JPS Marselis, holde et oplæg om, hvordan de hos JPS Marselis startede deres bæredygtige rejse, og hvad de har lært undervejs i deres arbejde med bæredygtighed.

På mødet deltager Erhvervsakademi Dania, som vil præsentere deres udvalg af uddannelser indenfor Bæredygtighed – i forlængelse af samarbejdet med Simply Sustain. Afslutningsvist vil Simone Sæderup Nielsen samle op på gå hjem-mødet samt dele råd og værktøjer til, hvordan I kan påbegynde arbejdet med Bæredygtighed. Før mødet afsluttes med spørgsmål, debat og vidensdeling og mulighed for networking med de andre deltagere.

Praktisk:
Gå hjem-mødet er gratis og varer tre timer. Vi byder på kaffe og lidt sødt undervejs, og der vil være rig mulighed for at sparre og networke med andre bæredydtigheds- entusiaster og interesserede under mødet.

Tidspunkt: 08. juni 2023, kl. 14.00-17.00 Sted: Vahle, Fabriksvej 5, 8544 Mørke

Reserver din plads allerede nu – og glæd dig til en spændende eftermiddag i bæredygtighedens tegn.

Vi håber, at du vil deltage i mødet og bidrage til spændende diskussioner om Bæredygtighed med dine ideer og synspunkter. 

De bedste hilsener, Simply Sustain