Industri Beton A/S i Perstrup lagde hus til det seneste fyraftensmøde om bæredygtigt byggeri.

Denne gang var emnet EU´s krav til dokumentation og LCA-beregninger af klimaaftryk. Et knastørt emne, som de ca. 20 deltagere fik et indblik i. Byggeriets parter er vant til at dokumentere mange ting i byggefasen, men selv mindre virksomheder kan se frem til at skulle dokumentere endnu mere, fordi store kunder eller banken spørger efter det. Det kan for eksempel være om CO2-aftryk, kønssammensætningen i bestyrelsen, og hvordan man sorterer affald.

Carsten Greibe og Rasmus Greve Madsen fra Industri Beton A/S Perstrup fortalte om virksomheden og hvordan de arbejder med certificering.

Anne Lagerberg fra Lagerberg Rådgivning holdt oplæg og deltog i den efterfølgende paneldebat sammen med Carsten Greibe, HSE-chef ved Industri Beton – Perstrup, Inge Dorthe Mandrup, Certified Living Concept og Thomas Bjørnsten fra VIA University, Forskningscenter for Byggeri, energi, vand og miljø.

Næste gang, der inviteres til fyraftensmøde om bæredygtigt byggeri er onsdag d. 19. april, hvor emner er “Den grønne byggeplads”. Her bliver taget udgangspunkt i byggepladsen på Mindet på Aarhus Havn.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her