Giv jeres medarbejdere en god oplevelse og vis, at I er Djurslands bedste team.

Business Djursland tilbyder, i samarbejde med Norddjurs og Syddjurs kommuner, virksomheder med base på Djursland at deltage i et arrangement, hvor vi styrker holdånd, samarbejde og fællesskab. Deltagerne bliver igennem forskellige teamopgaver udfordret på fysik, hjerne og evne til at samarbejde. Eventet afvikles som en konkurrence, hvor teamet både skal præstere alene og i samarbejde med andre teams. Der er ingen særlige krav til fysik.

Arrangementer afvikles et – indtil videre – hemmeligt sted på det nordlige Djursland lørdag d. 24. september. Vælg om I vil deltage formiddag eller eftermiddag!

Det får I ud af det
I udvikler jer som kolleger på en måde, som vil give ny indsigt i jeres teams’ performance og opgaveløsning. Godt humør og spændende udfordringer vil være gennemgående for arrangementet. I vil lære af hinanden og komme tættere på jeres kolleger og samarbejdspartnere.

Det praktiske
Den enkelte virksomhed stiller med et hold på 5-8 personer. Der er mulighed for at mindre virksomheder går sammen om at stille hold. Arrangementet afvikles over en dag i weekenden.

Gennem forskellige momenter løser teamet tidsafgrænsede opgaver. Gennemførelsen af dem bliver vurderet og bestemmer placeringen i konkurrencen. Der vil blive tildelt point efter jeres evne til at løse opgaverne korrekt og inden for tidsrammen. Opgaverne er forskellige og mangeartede og vil både kræve fysiske færdigheder, evnen til at analysere og handle, og ikke mindst evnen til at samarbejde. Der vil – udover æren ved at komme i top tre – være sponsorgaver til de vindende hold.

Læs mere her