Er du ejerleder, bestyrelsesformand eller bestyrelsesmedlem, som gerne vil rustes til at arbejde strategisk med digital teknologi i jeres bestyrelse?

Fredag d. 2. juni kan du få viden, inspiration og ikke mindst konkrete værktøjer, når Business Djursland i samarbejde med Center for Små og Mellemstore Virksomheder, Aarhus BSS, afholder temaarrangement udnyttelse af de digitale potentialer!

Giv jeres bestyrelse et digitalt eftersyn

Er du ejerleder, bestyrelsesformand eller bestyrelsesmedlem, som gerne vil rustes til at arbejde strategisk med digital teknologi i jeres bestyrelse? Til arrangementet lærer du, hvordan din virksomhed:

  • Styrker jeres bestyrelses parathed til at arbejde med digitalisering
  • Tester og debatterer jeres bestyrelses digitale modenhed og evne til at arbejde med digital teknologi på et strategisk niveau.
  • Får konkrete værktøjer og tilbud, til hvordan I kan styrke virksomhedens digitale indsatser.

I vil efterfølgende blive tilbudt en opfølgning med henblik på at få en digital handleplan, der er eksekverbar.

Styrk jeres arbejde med digitalisering

  • Har jeres bestyrelse forståelse og overblik over kerneforretningen, organisationen og virksomhedens strategiske kontekst?
  • Arbejder I med hvordan digital teknologi kan skabe nye muligheder for jeres forretning?
  • Har I digitale kompetencer i bestyrelsen og er den sammensat optimalt? Og hvordan kan I bedst styrke den fremadrettet?
  • Har I sikret at organisationen har tovholdere med mandat og motivation for at få digitalisering til at ske?

Program kl. 9.30 – 12.30

1: Velkomst, morgenmad og netværk

2: Bestyrelsen som digital katalysator

3: Bestyrelsens digitale modenhed – hvor er I som bestyrelse?

4: Den digitale forretningsmodel

5: Hvor giver digitale teknologier værdi?

6: Erhvervshus Midt – de mange muligheder

7: Next step

8: Spørgsmål og afslutning

Du er med til at skabe vækst og viden

Arrangementet er en del af et projekt ved Center for Små og Mellemstore Virksomheder ved Aarhus BSS, DTU Business, Danmarks Tekniske Universitet, Gejst/Studio og Erhvervshus Midtjylland står bag projektet:

  • Projektet følges tæt forskningsmæssigt, og på basis af den nyeste viden udvikles værktøjer og et open source-læringsforløb, som kan anvendes af SMV-bestyrelser til at skabe vækst i en digital og global tidsalder.
  • Formålet med projektet er at skabe og sikre vækst og styrke konkurrenceevnen ved at give SMV-bestyrelser viden og værktøjer til at arbejde strategisk med udnyttelsen af digital teknologi i deres forretningsmodel.