Vil du med på et forløb hvor mode-, møbel- og designvirksomheder kan få hjælp til at udnytte deres muligheder og få værktøjerne til at implementere en digital eksport-strategi.

DI Handels performanceanalyse for 2019 viste, at e-handel og e-eksport har stor indflydelse på bundlinjen i virksomheder fra brancherne detailhandel, engroshandel og industri, og kan løfte indtjeningen med op til 216 pct.

Individuel rådgivning, workshops eller markedsbesøg

Tilskudsprogrammet SMV:International er sammensat af flere tilbud, der giver dig mulighed for, at arbejde målrettet med eksport, fra netop det udgangspunkt du har lige nu.

 1. Workshops

Deltag i to målrettede workshops, en basic og en advanced, arrangeret af branchen og for branchen, som den nationale erhvervsklynge Lifestyle & Design Cluster har udviklet sammen med erhvervshusene: Erhvervshus Midtjylland, Erhvervshus Sjælland, Erhvervshus Sydjylland, Erhvervshus Nordjylland, Erhvervshus Fyn og Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden.

 1. MarkedsÅbner

Kom med på at nøje tilrettelagt program indeholdende forberedende workshop med relevante online markedspladser, markedsbesøg til England og opfølgende workshop hvor de nyerhvervede erfaringer kan komme i spil.

Datoer:

 • BASIC workshop (online) d. 20. august 8.30-12.00 og d. 23. august 10.00-12.00
 • ADVANCED workshop (Horsens) d. 3. September 09.00-15.00
 • MarkedsÅbner forløb
  • Indledende workshop (Horsens), 3. september
  • Markedsbesøg (London), 26.-29. september
  • Afsluttende workshop (København), 16. november

Læs program og få mere information omkring projektet SMV:International her

Hvis du har interesse så skriv dig op her, og du vil blive kontaktet