Business Djursland oplever en stigende interesse for at være med i foreningen.  Medlemmerne ønsker at udvikle egen virksomhed og at bidrage til den samlede erhvervsudvikling og vækst på Djursland.  Bestyrelsen vurderer, at sekretariatet med to nye medarbejdere, kan være med til at indfri disse forventninger. Det er derfor en stor glæde at kunne meddele, at vi har fået bemandet et stærkt sekretariat med 2 kompetente medarbejdere, der kan være med til accelerere den forsatte positive udvikling af foreningen

Henrik Jespersen, som er ansat som administrativ leder, har en stor erhvervsmæssig erfaring og kompetence indenfor administration, salg, indkøb, herunder import fra Asien og EU, markedsføring og produktudvikling. Han har en uddannelsesmæssig baggrund som multimediedesigner og IT-systemadministrator. Henrik kommer primært til at arbejde med administration, IT, kommunikation, løbende dialog med virksomheder, men også planlægning og afvikling af foreningens mange arrangementer og aktiviteter.
Ole Svit, der er vores nye forretningsudvikler, har en uddannelsesmæssig baggrund som MBA og HDO. Han har en stor erhvervsmæssig erfaring og kompetence indenfor ledelse, salg, HR og kompetenceudvikling, innovation og iværksætteri. Ole kommer primært til at arbejde eksternt med kontakt til virksomheder, etablering af nye aktiviteter og netværk samt kompetenceudvikling.

Vi ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde med de to nye kompetencer, medlemskredsen og eksterne samarbejdspartnere. Samtidig et stort TAK  til Dorthe Lyk for en fantastisk indsats. Vi ønsker Dorthe held og lykke med studierne fremover.