Business Djursland og Dania Erhverv tilbyder kurset “Grundlæggende bestyrelsesansvar” i et forløb, som afvikles i lokalerne ved Fregatten Jylland i Ebeltoft.

Uddannelsen er for dig, der gerne vil professionalisere bestyrelsesarbejdet. Du er måske allerede ejerleder/bestyrelsesmedlem eller har ambitioner om det.

Faget er et valgfag på ”Akademiuddannelsen i Ledelse” og giver 5 ECTS point. Akademiuddannelsen i Ledelse er en praksisnær videregående efteruddannelse, hvor indholdet er tilpasset erhvervslivets krav. Her bliver teorien bundet op på deltagernes virkelighed, hvilket gør, at den nye viden umiddelbart kan tages med hjem og bruges med det samme.

Forløbet afsluttes med en mundtlig eksamen, der tager udgangspunkt i en erhvervscase, som du har udarbejdet.

Download mere information om uddannelsen

Pris og tilmelding
Pris: kr. 9.500,- incl. forplejning og undervisningsmateriale.
Tilmelding er efter først-til-mølle princippet, dog senest 1. september 2020.
Tilmelding til Erhvervsakademi Dania: eadania.dk/bestyrelsesuddannelse

Jan Jørgensen, direktør hos Air-Consult ApS har taget uddannelsen og udtaler: Sidder du allerede i en bestyrelse? Eller er du blevet opfordret til at træde ind i en bestyrelse, men ikke rigtig er klar over hvad det indebærer, og hvilket ansvar man påtager sig. Så kan det i højeste grad anbefales at få en grundlæggende bestyrelsesuddannelse. Her bliver du guidet igennem lovgivningen og opgaver, forpligtelser og ansvar, der følger med bestyrelsesarbejdet. Undervisningen foregår i en gruppe af kursister med samme interesse i bestyrelsesarbejde og som alle har erhvervs- og bestyrelseserfaring. 

I dette forum har jeg oplevet god sparring både med underviser og medkursister, og med udgangspunkt i min egen hverdag, drøftet de rammer og muligheder der er gældende for mit eget bestyrelsesarbejde. Det er også her du har mulighed for at drøfte de udfordringer du står med i forbindelse med arbejdet i en bestyrelse, eller dine overvejelser om at træde ind i en bestyrelse.Du kommer vidt omkring, du oplever at bestyrelser kan organiseres og ledes på mange forskellige måder. Og det kan blive starten på et helt nyt netværk for dig, med personer du har delt store tanker og idéer med.