Business Djursland og Dania Erhverv tilbyder uddannelsen “Grundlæggende bestyrelsesansvar” igen i 2022.

Grip muligheden for at tage uddannelse i grundlæggende bestyrelsesansvar lokalt på Djursland. Uddannelsen afvikles over fire kursusdage samt en eksamensdag. Kurset afholdes på Fregatten Jylland og kursusleder er Kim Tange.

Efter endt uddannelse tilbydes deltagerne 1 års gratis medlemskab af Business Djurslands Bestyrelsesnetværk. De deltagere, der er interesseret, optages på Business Djurslands liste over bestyrelseskandidater, som formidles til virksomheder, der søger kvalificerede kandidater til deres bestyrelser.

Kurset afvikles på følgende dage:

Torsdag d. 17. marts
Torsdag d. 7. april
Torsdag d. 28. april
Torsdag d. 19. maj

Eksamen afvikles Torsdag d. 16. juni.

Grundlæggende bestyrelsesansvar er et valgfag på ”Akademiuddannelsen i Ledelse” og giver 5 ECTS point. Akademiuddannelsen i Ledelse er en praksisnær videregående efteruddannelse, hvor indholdet er tilpasset erhvervslivets krav. Her bliver teorien bundet op på deltagernes virkelighed, hvilket gør, at den nye viden umiddelbart kan tages med hjem og bruges med det samme. Der vil være indlæg og dialog om bestyrelsesarbejde. Forløbet afsluttes med en mundtlig eksamen, der tager udgangspunkt i en erhvervscase, som du har udarbejdet.

Download folder med info om uddannelsen