Andersen Winery blev hyldet ved Business Djurslands Nytårskur.

Prisen blev overrakt af formand for Business Djursland Vibeke Tuxen. Frantz Maurice Scott Lundby, Anna Garcia Bergel og Sophie Kierkegaard modtog prisen med glade smil. og der blev kvitteret fra salen med store klapsalver.

Læs omtale i Lokalavisen Syddjurs

Vibeke Tuxens tale til Andersen Winery:

Hvert år til Business Djurslands Nytårskur overrækker vi Business Djurslands Erhvervspris til én af Djurslands Gazeller. Prismodtageren indstilles og vælges af Business Djurslands medlemsskare. Prisen er altså en anerkendelse blandt lokale kollegaer. Dette års modtager af Business Djurslands Erhvervspris er fundet blandt Børsens Top 5 Gazeller på Djursland og har fået en klar majoritet af indstillingerne og mange flotte ord med på vejen. Virksomheden er blandt andet blevet kaldt ”et vaskeægte garageeventyr” – og – ”et stærkt brand for Djursland og Danmark”. Årets modtager af Business Djurslands Erhvervspris er et medlem, som i år er registreret med en vækst på 373,2%. En virksomhed, der repræsenterer det lange seje træk, skaber arbejdspladser og løfter kvalitet i de produkter, der kommer fra Djursland – og vigtigt! – har produktion lokalt.

Årets prismodtager belønnes for deres innovative tilgang til markedet og produktudvikling. De står bag et unikt produkt, der med vedholdenhed og ihærdig markedsføring rettet mod et veldefineret markedssegment, har opnået et velrenommeret omdømme. Prismodtageren er en virksomhed, der er kendt for deres evne til at løfte kendte danske produkter, æbler og bær op på et højt, højt kvalitetsniveau. Virksomhedens udvikling fra den spæde start som hobbyvirksomhed med interesse i at lave vin til at udfordre sig selv med mousserede vine til et kvalitetsbevidst publikum er imponerende. De har kommerciel succes i en branche, der kræver stor dedikation, vedholdenhed og stor faglig viden for at kunne levere høj kvalitet. Rejsen, som de har været på – til at være det kendte brand, de er i dag – bør belønnes. Og at de laver noget godt vin, skal vi ikke klage over.

BUSINESS DJURSLANDS ERHVERVSPRIS 2023 GÅR TIL ANDERSEN WINERY

Andersen Winery laver boblende vine på danske frugter. Det må ikke kaldes champagne, men laves efter samme metode – og smager (mindst) lige så godt.

Andersen Winery har en original og kreativ tilgang til produktion af danske vine.  At forkaste danskdyrkede druer og i stedet se i retning af frugter, som har gode vækstbetingelser i det danske klima er en genistreg, som tilsyneladende har knækket koden for danskproduceret vin. Det er modigt. Og krydret med et tårnhøjt ambitionsniveau, så har I gang i en rigtig spændende rejse på det gamle mejeri i Vrinners!

At vinene er gode, bevises af de mange priser, som hentes hjem fra internationale vinkonkurrencer – og I har modtaget stor anerkendelse fra både nationalt og internationalt hold.

Jeres kollegaer fra Djursland er med i koret!

Vi er stolte af, at I hører til på Djursland! Tillykke med prisen!