Hvordan skaber man et iværksættermiljø på Djursland? Ja, man sørger for, at iværksætterne har mulighed for at mødes og lære hinanden at kende!

Den mulighed var der d. 31. august, hvor Business Djursland inviterede til iværkstterkur. Omkring 80 iværksættere og kommende iværksættere mødt op på Erhvervsakademi Dania i Grenaa.

Formand for Business Djursland Ole Sørensen er glad for det store fremmøde. – Business Djursland vil meget gerne sætte fokus på de gode historier og hylde de iværksættere, der innoverer og er med til at skabe ny vækst på Djursland, fortæller han.

Tre iværksættere med tre historier
Tre iværksættere holdt oplæg, og der er ingen tvivl om, at Mark Laursen fra spilvirksomheden Bright Star Studio tiltrak sig meget stor opmærksomhed. Virksomheden har netop landet en investering på 2 mio. dollar. Mark Laursen har trådt sine spæde iværksætterskridt i Grenaa, først på Dania og siden som en del af gameHUB-miljøet i Grenaa.

Lene Bach Larsen fra Green Active Tours, og Lotte Mathiasen fra BrandYourBizz holdt et ‘samtaleoplæg’ om det svære og det gode ved at starte eget virksomhed. Deres oplæg var energisk og med en befriende tilgang til de fejltrin, som de begge har erfaring med.

Iværksætterne fik også taler med på vejen af viceborgmestrene Claus Wistoft (Syddjurs Kommune) og Benny Hammer (Norddjurs Kommune).

Bobler, pindemadder & besøg hos GameHub
Deltagerne i kuren fik bobler i glassene og lidt godt til ganen. Der er grund til at skåle for iværksætterne og iværksætterlysten på Djursland.

Kuren sluttede med en lille Walk&Talk hos gameHUB for at møde spilvirksomhederne i Grenaa.


Business Djursland afholder i løbet af efteråret flere arrangementer målrettet iværksætterne.

–        Iværksættercafeer, som er for både iværksættere og dem, der endnu ikke er kommet i gang
–        Iværksætternetværksmøder for iværksættere med CVR-Nummer

Se mere i vores arrangementskalender