Netværk på Djursland

Der er mange gode grunde til at netværke: Det kan give værdi på mange måder, adgang til viden, idéer og landede kontrakter, men det kan også blot være et fællesskab med ligesindede. Det kan ske i det helt uformelle møde, såvel som det meget målstyrede forretningsnetværk. Det er forskelligt hvilke muligheder, krav og forventninger, der ligger i de enkelte netværk, og det kan være vanskeligt at finde ud af hvilke netværk der findes. Her på siden vil vi gøre vores bedste for at samle informationer om alle erhvervsnetværk på Djursland.

Kender du til netværk, der ikke er på listen, så send venligst besked til kontakt@businessdjursland.dk.

Erhvervsnetværk

Erhverv Grenaa

Erhverv Grenaas kerneområde er byens og erhvervslivets udvikling

Norddjurs Erhvervsnet

Norddjurs Erhvervsnet er en forening for alle erhvervsdrivende i den vestlige ende af Norddjurs Kommune og andre med interesse i det lokale erhvervsliv.

Syddjurs Erhvervsnetværk

Syddjurs erhvervsnetværk er et samarbejde mellem Kalø Vig Golfklub og Sponsornet.

Æblekernen

Æblekernen er en forening for selvstændige erhvervsdrivende kvinder i Syddjurs Kommune.

Fagnetværk

AlgeCenter Danmark

Forskning og udvikling i dyrkning og anvendelse af alger som en ny ressource til foder, fødevarer, high-value produkter og bæredygtig energi.

Djursland Landboforening

Tilbyder rådgivning inden for Planteavl, (konventionel og økologi), Miljø, Økonomi og Jura.

Djurslands Turistforening

Djurslands turistforening har til formål at støtte og udbrede kendskabet til turismemulighederne i området.

Molbordet

Molbordet handler om fødevarekærlighed og lokalpatriotisme. Ganefryd om man vil. Kærlighed til egnens retter.

Nationalpark Mols Bjerge

Nationalpark Mols Bjerge er etableret som en fond inden for den statslige forvaltning. Formålet med fonden er at udvikle Nationalparken inden for de rammer, som er fastsat i lov og bekendtgørelse om Nationalpark Mols Bjerge.

VisitDjursland

VisitAarhus er Aarhusregionens officielle turistorganisation (DMO), der dækker over storbyen Aarhus samt de omkringliggende byer og områder Djursland, Favrskov, Silkeborg, Skanderborg, Randers og Viborg.

Bæredygtighed

Bæredygtighedens Hus

‘Bæredygtighedens Hus’ er et led i Grenaa Havns ambition om at blive Danmarks førende ’grønne havn’ med mange aktiviteter inden for bl.a. cirkulær økonomi og bæredygtighed.

Cirkulært Innovationsnetværk

Økonomisk vækst og bæredygtighed behøver ikke være modsætninger. Man kan sagtens tjene penge samtidig med at passe på vores planet. Det kræver bare nye innovative løsninger og partnerskaber. Derfor har Syddjurs Kommune og Business Djursland skabt Cirkulært Innovationsnetværk

Grobund

Grobund vil opbygge et bæredygtigt lokalsamfund ved Ebeltoft og tror på at bæredygtighed skal ses på det personlige plan, den sociale sammenhæng vi indgår i, og helt ud til det globale fælles ansvar. Alle tre niveauer indgår naturligt i Grobund.

Forretningsnetværk

Henrik Dahl Netværk

Alle, der indgår i Henrik Dahl`s forretningsnetværk, har et skarpt fokus på forretning. Hvad giver forretning, og hvordan kan vi bruge vores netværk i den proces?

Netsøg

Netsøg udvikler professionelle netværk for ambitiøse erhvervsfolk over hele landet.

Kontorfællesskaber

Bæredygtighedens Hus

I ‘Bæredygtighedens Hus’, centralt placeret på havnen i Grenaa, er flere funktioner samlet under samme tag. Udlejning af både kursus- og mødelokaler samt kontorfællesskab med mulighed for lager- og produktionsfaciliteter gør det attraktivt for din virksomhed at placere sig midt i det pulserende havnemiljø.

Game Hub

Game Hub Denmark Incubator i Grenaa drives i et samarbejde mellem Erhvervsakademi Dania og Viden Djurs.

Kontorfællesskabet Mosen

Kontorfællesskabet på Stenvad Mosebrug er i høj grad et mødested/netværk for mikrovirksomheder, arbejdsløse akademikere, projektfolk, o.lign. Kontoret giver gode muligheder for at være i et arbejds-fællesskab med andre. Kontakt Ikki Knudsen for mere info.

Kystvejens Erhvervscenter

Kystvejens Erhvervscenter er et livligt iværksættermiljø på toppen af Kystvejens Konferencecenter. Kontakt direktør Laila Qvist for mere info.

M8 – Maltfabrikken

M8 er et arbejdsfællesskab for både etablerede virksomheder og iværksætterspirer. Fællesskabet råder over ca. 25 arbejdspladser i Maltfabrikkens hovedbygning. M8 er også et netværk for kreative iværksættere, som via medlemskab er en del af det udvidede netværk.

Møllerup Gods

På Møllerup Gods finder du traditionelt landbrug, jagt og hestepension, men der drives også aktivt flere virksomheder med fokus på hamp og bæredygtighed.Her er der mulighed for at holde firmaarrangementer inden for rammerne af de gule bindingsværksmure.

Office4you

Kontorfællesskabet har en central beliggenhed i Hornslet, midt imellem Aarhus og Randers, og er det perfekte sted for enkeltmandsvirksomheder og iværksættere, som leder efter et kontor, hvor de kan slå sig ned med sit arbejde.