Med stålsat vilje til at gøre en forskel for vækst og udvikling på Djursland.

BUSINESS DJURSLAND er for alvor tilbage på sporet. Bestyrelsen har afviklet sit første bestyrelsesmøde, opgaver er fordelt, opfølgning og flere nye tiltage er på vej.

Business Djursland springer ud i takten til dansen af Djurslands studenter. Bestyrelse er de sidste dage af juni travlt beskæftiget med uddeling af flidspræmier.
BD uddeler traditionen tro, 4 x 1000,00 kr. og det er en del af vores mangeårige tætte samarbejde med Viden Djurs. Det er uddannelsesinstitutionen, der forestår udpegning af modtagerne, men selve overrækkelsen sker i forbindelse med dimensionen på skolerne. Alle demitanter får ved denne lejlighed en hilsen fra Djurslands Erhvervsliv med på livets rejse. Bestyrelsen har besluttet forud for næste års uddeling at evaluere på vores synliggørelse i dette felt for at vurdere, om der skal ændres og evt. udvides på denne politik.

Det er en skøn årstid, med sang, langsomt kørende studentervogne, og nu også en ny regering for Danmark. Den lokale Socialdemokratiske politiker, Leif Lahn, blev ikke tildelt ministerpost ved fordelingen af disse. Jeg tænker således, at Leif vil kunne afse endnu mere tid til at engagere sig i vækst og udvikling for Djursland. Som nævnt ved vælgermøde på Gl. Estrup, så vil BD fremadrettet arbejde for en tættere relation til vore MF’er, og gøre brug af deres adgang til magtens korridorer. Allerede på dagen, hvor Mette Frederiksen præsenterer sin nye regering, tales der om en ”Nordjysk overvægt” af ministre. Bl.a. derfor skal vore lokale MF’er vide at Djursland, og Østjylland har brug for deres opmærksomhed.

Som erhvervsdrivende har vi alle en udfordring i at afse tid til at nyde sommeren, komme ned i gear, og ha’ tid til at vælge hverdagen fra. På Djursland er vi så privilegerede, at vores natur er én af de mest eftertragtede i Danmark. Vi har det hele GANSKE TÆT PÅ, ja faktisk lige uden for døren. Så husk at gøre brug af den mulighed. Tag en aftenstund, eller en morgenstund, det giver én fantastisk mulighed for ro og for at tænke dén tanke, du ikke tænker i hverdagen. Sidst i nyhedsbrevet finder du en spise- guide til disse skønne stunder.

Jeg ønsker alle en rigtig god sommer.

De bedste hilsner
Ole Sørensen

Formand Ole Sørensen gør i ‘Formanden har ordet’ status på den seneste måneds udvikling og aktivitet.