Risikooverblik og bæredygtighed – gevinsten ved at prioritere ESG nu

07sep16:0020:00Risikooverblik og bæredygtighed – gevinsten ved at prioritere ESG nu16:00 - 20:00 Maltvej 4-12, 8400 Ebeltoft

Arrangements detaljer

Har du sparket bæredygtighedsemnet til hjørne længe og er samvittigheden begyndt at nage? Så er muligheden her nu for at blive klogere på, hvordan du kommer i gang med ESG.

Den kommende lovgivning (2026) tvinger de ”store” virksomheder til allerede nu at forholde sig til ESG – og effekterne fra de nye krav vil påvirke værdikæden som ringe i vandet.

Som SMV-ejerleder skal du selv tage teten, og måske kan du nikke genkendende til at ESG ikke lige er øverst på din to do-liste?

Omstillingen til de nye krav tager tid. Den gode nyhed er, at der faktisk er tid til at forholde dig til det. Vær proaktiv på de kommende klimakrav, og:

  • Undgå, at blive valgt fra som leverandør
  • Undgå, at det påvirker din virksomhed negativt
  • Undgå, at banken siger nej til dine investeringer på sigt

Sidder du med spørgsmål som:

  • Hvad koster det – og hvad får jeg ud af det?
  • Hvad er egentligt grønt?
  • Hvordan skal jeg prioritere?
  • Hvorfor skal jeg overhovedet sætte tid af nu?

Så deltag d. 7. september og få inspiration til, hvor din virksomhed kan starte – bl.a. hvilke puljemidler, der kan søges, for at komme i gang.

Få indblik i ”rejsen fra uvidenhed til konkret plan” fra en lokal virksomhed, som er ved at finde fodfæste og overblik omkring hvor bæredygtighedsinvestering og drift går hånd i hånd.

Fra uvidenhed til plan for bæredygtighed/ESG

Til arrangementet fortæller avXperten om, hvordan de tog handling på en voksende dårlig samvittighed. Med støtte fra henholdsvis Erhvervshus Midtjylland til puljesøgning og et lokalt firma til udarbejdelse af en klimarapport, kom virksomheden i gang med en plan for hvordan virksomheden kunne foretage en realistisk prioritering og indarbejdning af bæredygtighed i profilen.

Virksomhedsejerne Frederik Nielsen og Nikolaj Nielsen, avXperten, giver os indblik i de første skridt på rejsen og fortæller om udfordringerne ved at prioritere, hvordan ESG omsider nåede op øverst på dagsordenen, og hvordan de implementerer, så medarbejderne er med.

Bæredygtighed bliver en væsentlig faktor for at klare sig godt i en nær fremtid.

I løbet af programmet vil du få en forståelse for de kommende krav og de effekter, der allerede kan mærkes nu som f.eks. ”mindre” leverandør. Bæredygtighedskonsulent Katrine Ziska, Jyske Bank, vil give en indføring til hvordan banken i fremtiden vil gribe dine investeringer an – og give et par eksempler på, når der er gået sport i bæredygtighed.

Der er inspiration og hjælp at hente…

Til arrangementet står et panel klar til at svare på dine konkrete spørgsmål omkring risikooverblik, bæredygtighed og ESG. Panelet består af:

  • Katrine Ziska, Specialist i Bæredygtighed, og Nicolai Søndergaard Mikkelsen, Risk Manger, Jyske Bank
  • Frederik Nielsen, stifter og medejer, og Nikolaj Nielsen, direktør og medejer, avXperten
  • Brian Sørensen, virksomhedskonsulent, Erhvervshus Midtjylland

Program

  • Ankomst, indskrivning og netværk fra kl. 15.30
  • Velkommen v/ Business Djursland og Kulturloft
  • Risikooverblik” v/Nicolai Søndergaard Mikkelsen – specialist, Risk Management, Jyske Bank
  • Bæredygtighed i den finansielle sektor – vær forberedt på fremtidens krav” v/Katrine Ziska – specialist, Bæredygtighed, Jyske Bank
  • Fra uvidenhed til plan for bæredygtighed” v/ Frederik Nielsen – stifter og medejer, og Nikolaj Nielsen – direktør og medejer, avXperten
  • Q&A. I panelet deltager:

    • Katrine Ziska, Jyske Bank
    • Nicolai Søndergaard Mikkelsen, Jyske Bank
    • Frederik Nielsen, avXperten
    • Nikolaj Nielsen, avXperten
    • Brian Sørensen, Erhvervshus Midtjylland

  • Netværk m. tapas og vinsmagning

Forplejning

Vi har kaffe, vand og et stykke kage ved ankomsten fra kl. 15.30.  Efter det faglige program inviterer vi kl. 18.00 til netværk over lækre tapas fra Lundbergs Spisehus og smager på spændende vine, som er udvalgt og bliver introduceret af vinblogger Ulrik Houlberg.

Go to Top