Kursus: ChatGPT og AI teknologier

30jan14:0017:00Kursus: ChatGPT og AI teknologier14:00 - 17:00 Grønland 24, 8500 Grenaa

Arrangements detaljer

Business Djursland har inviteret konsulent Mikkel Lodahl til at dele ud af sin store viden inden for AI teknologi og ChatGPT.

På dette 3 timers kursus får du en større forståelse for teknologien og lærer ”promt engineering” – evnen til at formulere spørgsmål, så svaret bliver brugbart.Vi skal have metoderne ind i hænderne og eksperimentere med mulighederne, samt have de etiske perspektiver på banen.

Du går fra kurset med en bred forståelse for AI, konkrete metoder og ideer til hvordan de kan implementeres i jeres virksomhed og hjælpe med netop jeres udfordringer.

Program

  1. AI og generative teknologier. Forståelsen, teknologierne, etiske og kritiske perspektiver
  2. Vi prøver teknologien og ekperimenterer
  3. Prompt engineering – evnen til at formulere spørgsmålet så svaret bliver godt
  4. Dialog. Hvor er de lavt hængende frugter? Etiske perspektiver i organisationen. Skal man have en politik for anvendelsen?              
  5. Identifikation af indsatser. Hvad er de første opgaver teknologien kan løse for os?        

Om underviseren
Mikkel Lodahl er konsulent inden for forskning, pædagogik og læringsteknologier hos Erhvervsakademi Dania. Han har beskæftiget sig med digital teknologi og interaktionen mellem mennesker og computere siden 2010, hvor han var med til at starte Danias computerspiluddannelse i Grenå op, og han rådgiver EU kommissionens Horizon-programmer om læringsteknologier. Inden for AI har Mikkel afholdt oplæg og workshops for virksomheder, erhvervsråd, netværksgrupper og uddannelsesinstitutioner mange gange hele vejen igennem 2023. Her har han fået stor ros for at gøre emnet forståeligt uden at undergrave kompleksiteten, og give værktøjet til at komme i gang både strategisk og praktisk med at bruge den nye teknologi.

Forplejning
Grant Thornton er vært for kaffe, vand og et stykke kage på dagen.

Pris
500 kr.

Tid

(Tirsdag) 14:00 - 17:00

Sted

Grant Thornton

Grønland 24, 8500 Grenaa

Læg en kommentar

Go to Top