Fra student til faglært

27feb10:0014:30Fra student til faglært10:00 - 14:30 Kr Herskindsvej 6, 8410 Rønde

Arrangements detaljer

Djursland mangler i den grad faglært arbejdskraft indenfor håndværks- og industrifagene, fx murer, VVS, elektriker, tømrer, maler, industritekniker, smed, men også indenfor handel, fødevarer, medier og velfærdsområdet ses en mangelsituation. Dette kan kun løses ved, at vi får flere unge i gang med en erhvervsuddannelser via et lærlingeforløb.

Samtidig har vi også en del studenter, der ikke kommer i gang med at læse på en videregående uddannelse, enten fordi de fandt ud af at de gerne vil have en mere praktisk uddannelse eller fordi deres gennemsnit ikke var højt nok til deres ”drømmeuddannelse.”

Vi vil gerne prøve at formidle denne uddannelsesvej for vore kommende studenter og lave et direkte match til vore lokale virksomheder og institutioner på Djursland.

I 2024 gentager vi derfor vejledningsarrangementet ”Fra student til faglært” på Syddjurs Gymnasium. Målet er at give de studerende på Syddjurs Gymnasium et klarere billede af et lærlingeforløb, og hvad det arbejdsmæssigt og karrieremæssigt kan føre til.

Dette arrangement er for inviterede virksomheder og studerende.

Har du spørgsmål eller kommentarer til Fra student til faglært, er du velkommen til at kontakte Lisa Mikkelsen på lisa.mikkelsen@businessdjursland.dk.

Læg en kommentar

Go to Top