september, 2022

24sep8:0012:00Djurslands bedste team8:00 - 12:00

Arrangements detaljer

Vi inviterer hermed alle virksomheder til at deltage i aktivitetsdag med fokus på samarbejde. Vi skal have kåret Djurslands bedste team!

Vil din virksomhed være med til at sætte Djursland på landkortet som stedet, hvor intern holdånd og samarbejde mellem virksomheder er det der gælder!

Business Djursland vil i samarbejde med Norddjurs og Syddjurs kommuner, tilbyde virksomheder med base på Djursland, mulighed for at deltage i et arrangement, hvor vi styrker holdånd, samarbejde og fællesskab. Deltagerne vil gennem forskellige teamopgaver blive udfordret på fysik, hjerne og evne til at samarbejde. Eventet afvikles som en konkurrence, hvor teamet både skal præstere individuelt og i samarbejde med andre teams.

Hvad får I ud af det?
En mulighed for at udvikle jer som kolleger på en anderledes måde, som vil give jer en helt anden indsigt i jeres Teams’ performance og opgaveløsning. Godt humør og spændende udfordringer vil være gennemgående for arrangementet.

Det praktiske
Gennem forskellige momenter løser teamet tidsafgrænsede opgaver, som fører til en konkret vurdering af gennemførelsen og heraf følgende placering i konkurrencen. Der vil blive tildelt point efter jeres evne til at løse opgaverne korrekt og inden for tidsrammen. Opgaverne er forskellige og mangeartede og vil både kræve fysiske færdigheder, evnen til at analysere og handle, men ikke mindst evnen til at samarbejde. Teamkonkurrencen afvikles over 3-4 timer. Vælg mellem Kl. 8 – 12 eller kl. 12 – 16. Vælg jeres foretrukne tidspunkt, som dog ikke kan garanteres.

Forudsætninger
Man behøver ikke at være maraton løber, elitegymnast eller vægtløfter, for at klare de fysiske udfordringer. For at deltage skal teamet være indstillet på at skulle tilbagelægge en rute på 3-5 km i løbet af konkurrencen samt gennemføre lettere fysiske udfordringer.

Tilmelding og pris på arrangementet
Der kan tilmeldes så mange teams som ønsket. Prisen for deltagelse af et team er 6000.- for medlemmer af Business Djursland, 7500.- for ikke medlemmer. Priserne er eksl. moms.

Arrangementet afvikles en i en skov i det nordlige Djursland.

Arrangementet gennemføres ved 24 tilmeldte hold.

Link til tilmelding

Tid

(Lørdag) 8:00 - 12:00

Go to Top