Bestyrelsesrekruttering

Virksomhed der vil have bestyrelsesmedlem

Udgangspunktet for at finde det rigtige bestyrelsesmedlem eller bestyrelsesformand, er at finde frem til hvilke kompetencer der vil give mest værdi for virksomheden. At afdække bestyrelsens kompetencebehov tager typisk udgangspunkt i hvad det er vi står over for og har brug for, samt ikke mindst de bestyrelseskompetencer der er brug for at lykkes med virksomhedens strategi. Når virksomheden har et billede af, hvilke bestyrelseskompetencer der er behov for, så find ud af hvilke af de kompetencer, der er behov for, der er spidskompetencer hos de nuværende bestyrelsesmedlemmer. De spidskompetencer, som bestyrelsen ikke har, er dem der mangler, og dermed får virksomheden et bud på de manglende kompetencer.

Få den rette kandidat gennem Business Djurslands bestyrelsesnetværk

Du kan finde kandidaterne fra Business Djurslands bestyrelsesnetværk . Du er velkommen til selv at kontakte de enkelte kandidater for at få yderligere oplysninger.

 

Få hjælp til at finde bestyrelseskandidater

I kan som virksomhed også få hjælp til at finde bestyrelseskandidater. Afdække kompetencebehov m.m. Det vigtigste er, at I får den/de rette kandidater.

Kontakt Kim Tange der også faciliterer bestyrelsesnetværket. Mobil: 28590598, mail: kim@businesshelpteam.dk